Sweet's Follower

Friday, January 2, 2015

Hello 2015!

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera semua!
Ok, pung pang! pung pang! dah tahun baru dah kita.. 
2015 dah ye, so kpd sesiapa yg baru berangan nak 
laksanakan azam nak kurus laa, nak gemuk laa, nak mcm Taylor Swift laa, nak muka mcm MJ laa, yada yada yadaa~, LUPAKAN! Move on je laaa ke 2015 ni dikk, kau dr dulu ckp gitu jgak.. herrr! 
Pape pun, selamat tahun bru ye semua..hihihihi

Tahun baru? Azam? haaa~ 
Tiada apa yg lebih bagus drpd dapat membahagiakan kedua-dua org mak bapak kita,ye dok? hihihihi 
ermmmm.. Tak jugak, sbb tu mmg tanggungjawab kita sbg seorang anak sejak dr dlm perut lagi....kan? ke tak? ke awal lagi? erkk
Just, lakukan apa yg kita rasa bagus untuk kita je k? 
Yg lain tu tolak tepi, mcm bf/gf tu semua.. 
Serius, skrg ni masa kau dgn family and kawan-kawan kau.. Kadang tu tak paham, org lain ada bf/gf kau pun nak ada jugak.. pfftttt!  =__=
So, 1st January ni buat apa? Haaa~ aku? 
Buat assignment dik.. Siapkan kerja Advertising..
Wehh, nasib baik ada kawan aku dohh, ingt semua tak cuti kot.. 
Pehh pehh, tanpa kalian sbg pelakon, takkan menjadi video ni wehh! T___T
Korg pun sanggup luangkan masa korg untuk aku.. awhhhh~ yom ket! *cium sikit*



Wid, Isma dan Fatin!


Lakonan korg...ermmm ermmm as a beginner, boleh dikatan bagus jugak..walaupunnn~ gelak tanpa henti..




Yeahh, kami bersama sejak 2007 kot 
dan skrg masih lagi bersama..



Belanja selfie sikit..hehehe ok bye!




1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete